Sacii de vidat sunt ajutorul necesar din orice casa! Cu sacii de vidat haine poti reduce volumul hainelor cu pana la 70% si vei putea crea mai mult spatiu in dulapul tau. Hainele care le porti iarna pot fi depozitate in sacii de vidat pe tot parcursul verii, iar hainele de vara le poti depozita in aceiasi saci pe timp de iarna.

Saci Vidat Haine

Avantaje:

  • Ofera protectie completa impotriva umezelii, insectelor si murdariei
  • Depozitare practica, ce protejeaza in totalitate de insecte, praf si umezeala.
  • Toate obiectele care nu au margini ascutite (paturi, pulovere, perne, perne decorative, haine...), pot fi acum depozitate in saci de vidat Vacuum Packs.
  • Dupa ce sunt plini eliminati aerul si castigati pana la 70% din spatiu.
  • Ideali pentru calatorii!Hainele si obiectele sunt protejate de umezeala, praf, animale de casa, mizerie, aer, apa si mucegai.
  • Potrivite pentru depozitare in casa, in weekend, rulota, barca, cort sau intr-o calatorie.
  • Deoarece depozitati economic, puteti pune mai multe lucruri in portbagajul masinii cand plecati in concediu.
Saci de Vidat Haine

Mod de utilizare:

  1. Umple sacul cu haine si obiecte.
  2. Elimina aerul folosind un aspirator (poti folosi orice tip de aspirator).

Sacii sunt facuti din politilena si nylon. Se poate utiliza orice tip de aspirator / vacuum

Atentie! Sacii nu sunt recomandati pentru depozitarea obiectelor cu margini ascutite deoarece acestia s-ar putea deteriora. Cand depozitati obiectele impreuna cu hainele asigurati-va ca acestea sunt uscate!

Sacii au diferite dimensiuni facute special pentru a putea depozita diferite lucruri. Astfel, avem pentru voi saci de vidat de urmatoarele dimensiuni: 50 x 60 cm, 60 x 80 cm, 68 x 98 cm si 80 x 110 cm. Avem si saci parfumati si se livreaza in limita stocului disponibil. Nu toti sacii disponibili sunt parfumati.

Video Saci de Vidat:Galerie Foto cu Saci de Vidat Haine:

Saci de Vidat Haine 1 Saci de Vidat Haine 2 Saci de Vidat Haine 3 Saci de Vidat Haine 4 Saci de Vidat Haine 5 Saci de Vidat Haine 6
Comanda ACUM - Saci de Vidat